Ezt a blogot kazahsztáni tapasztalataim közkincsé tételére szánom. Szigorúan saját véleményeket, álláspontokat, történéseket fogtok itt találni. Magánvélemény - s mint ilyen, nem biztos, hogy általánosítható. Sőt!


ItsMe223.jpg

Olvassátok, de készüljetek: szubjektív sorokat olvastok. Amit én látok, ami és ahogyan velem történik, amit én élek meg és át. Ne vegyétek készpénznek, olvassatok utána az általam leírtaknak máshol is, nézzetek meg más objektívjén keresztül készült fényképeket is, s ha alkalom adódik, keressétek a kazah emberek közelségét, ismerjétek meg őket személyesen is.

Ez a blog egy ablak. EGY ablak, egy másik világra, amelyről otthon oly keveset tudunk, s amit tudni vélünk, az sem igaz már. Olvassátok és ismerjétek meg a mai Kazahsztán egy szeletét. Nem, nem az egészet, térben eléggé korlátozott mozgásterem. Itt és most: Asztana, kazahsztán XXI-ik századi fővárosa. 

Korábbi kazahsztáni élményeimről egy másik blogban olvashattok. Más kor, más helyen.

Jó olvasást!

Szerző: bySubte  2013.05.20. 17:40 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://stanistan.blog.hu/api/trackback/id/tr875308539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása